fbpx

foto | Încă un sector din Taraclia a devenit mai luminos. Partidul ȘOR a dat în exploatare sistemul de iluminare stradală

Partidul ȘOR anunță că a dat în exploatare sistemul de iluminare stradală încă într-un sector din Taraclia. Ceremonia oficială de aprindere concomitentă a luminilor pe 11 străzi a avut loc aseară, 4 iunie, cu participarea deputaților din partea formațiunii, funcționarilor locali și locuitorilor orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sector a fost instalată o rețea electrică de peste 11 kilometri și 245 de corpuri de tip LED. Au fost modernizate posturile de transformare și instalate sisteme inteligente de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore. În context, deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, a declarat că schimbările din țară trebuie făcute cu forțe proprii.

„Nimeni nu va construi în locul nostru drumurile și nu ne va instala sisteme de iluminat sau ne va face viața mai bună. Împreună cu primarul Veaceslav Lupov, care este un prieten de-al meu din copilărie, am promis că vom face din Taraclia capitala de sud a Moldovei. Cu siguranță vom realiza asta”, a spus liderul Partidului ȘOR.

Prezentă la evenimentul de inaugurare a sistemului de iluminare stradală, deputata Violeta Ivanov, vicepreședinta fracțiunii Partidului ȘOR, a menționat că viteza cu care se schimbă lucrurile în Taraclia va face ca orașul să devină unul dintre cele mai luminoase și dezvoltate localități din sudul țării.

„Oamenii din multe localități ale raioanelor învecinate se uită cu invidie albă la dumneavoastră. Toți își doresc o administrare corectă a orașului, iluminare stradală, farmacii și magazine sociale”, a spus Ivanov, dând asigurări că formațiunea va continua să implementeze proiecte de dezvoltare a infrastructurii.

Iluminarea orașului Taraclia s-a numărat printre proiectele promise în campania electorală din toamna anului trecut de către Veaceslav Lupov, ales primar din partea Partidului ȘOR.

„Vom moderniza, în total, 32 de stații de transformare și vom instala sisteme inteligente de conectare și deconectare a luminii”, a promis edilul.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul ȘOR își propune să implementeze proiecte de iluminare stradală în circa 100 de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei, fiind finalizate deja mai multe proiecte ce țin de iluminatul stradal.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button