fbpx

foto | În campusul UTM de la Botanica miroase a primăvară. Studenții, în rând cu profesorii, s-au înarmat cu greble și au curățat parcul

O acțiune de salubrizare și ecologizare a campusului UTM de la Botanica a avut loc sâmbătă. Mai mulți studenți și profesori din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru (FCGC) s-au mobilizat pentru a curăța parcul aferent blocului de studii nr.10 al Universității Tehnice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bazată pe principii de voluntariat, campania a fost organizată ad-hoc. În cadrul ei a fost colectat frunzișul, au fost afânați pomii la rădăcini, au fost greblate parcelele și o mulțime de flori au fost scoase la lumină de sub uscături și gunoaie.

„Cu toții am muncit cu entuziasm și dedicație”, au afirmat participanții la finele lucrărilor. 

Aceștia au rămas mulțumiți de lucrul pe care l-au realizat în echipă și îndeamnă toți cetățenii să se alăture campaniilor de salubrizare organizate în localitate, întrucât un mediu curat reprezintă un mediu sănătos de creștere și dezvoltare.

Cu toate că efortul le-a aparținut integral, participanții le-au adresat mulțumiri administrației facultății, pentru oraganizare, dar și Direcției Tehnice a UTM, pentru susținere și implicare.

 

Articole asemănătoare

Back to top button