fbpx

foto | I-a dăruit soțului o păpușă gonflabilă care arată ca ea. Ce a determinat-o să facă asta

Ideea unei femei de a cumpăra o păpușă gonflabilă pentru libidoul crescut al iubitului a devenit virală pe internet.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra care s-a luptat cu libidoul ridicat al soțului ei a găsit o modalitate ingenioasă de a scăpa de presiune atunci când ea nu are chef de amor. I-a cumpărat o păpușă gonflabilă care arată exact ca ea.

Când vine vorba de relații, s-ar putea să descoperi că tu și partenerul tău sunteți complet compatibili peste tot, cu excepția dormitorului, scrie alephnews.ro.

Deci, ce te faci dacă jumătatea ta are un libido mai mare decât tine?

Ai putea să te străduiești din răsputeri să ții pasul cu ea sau ai putea face ceea ce a făcut Char Grey și să cumperi o păpușă gonflabilă care să arate exact ca tine pentru a te ajuta să „scapi de presiune”.

Tânăra în vârstă de 23 de ani, susține că a cumpărat o păpușă asemănătoare cu ea, în valoare de 1.500 de lire sterline, pe care soțul ei Callum, în vârstă de 28 de ani, să o folosească atunci când nu are chef de amor.

Cuplul, care a botezat păpușa Dee și spune că faptul că ea a fost o modalitate ușoară de a condimenta lucrurile fără a face sex în trei cu o altă persoană.

Ei susțin că Dee le-a „incendiat viața sexuală” și se alătură în mod regulat sesiunilor lor fierbinți.

Char și Callum, care pot câștiga până la 70.000 de lire sterline pe lună pe site-ul de conținut pentru adulți, spun că ideea a venit după ce au discutat despre sexul în grup, dar Char era îngrijorată că ar putea deveni geloasă.

Ca un „mijloc fericit”, au cumpărat păpușa.

Acum o tratează pe Dee ca pe o persoană reală, o îmbracă în lenjerie intimă și rochii albe, o scot la plimbare cu mașina și se uită împreună la serialul lor preferat.

Dee își face, de asemenea, apariții regulate pe pagina lor Only Fans și este un succes pentru cei 2000 de abonați.

Cu toate acestea, păpușa a stârnit reacții negative pe internet, dar cuplul declară că „nu le pasă ce crede lumea”, deoarece acest aranjament „funcționează pentru ei”.

Char a explicat: „Vorbeam să condimentăm lucrurile și să facem o partidă în trei sau în patru, dar, ca majoritatea fetelor, eram îngrijorată că mi-ar fi greu să-l văd pe Callum cu o altă femeie.

„A fost o decizie comună să cumpărăm o păpușă gonflabilă, dar a fost cea mai bună decizie și cu siguranță ne-a îmbunătățit viața sexuală. Este grozav pentru că Callum are un apetit sexual ridicat și, dacă nu am chef, o are pe Dee acolo. Amândoi adorăm să experimentăm cu ea și ea se alătură în mod regulat și sesiunilor noastre fierbinți. Ea nu este doar o păpușă pentru noi, suntem foarte atașați de ea deoarece ne-a ajutat să ne consolidăm relația și ne-a dat foc la viața sexuală”, a spus Char.

Cuplul a cumpărat păpușa online în luna iunie, după ce anterior deținuseră o păpușă care „nu le mai plăcea”.

Au optat pentru un model mai realist, care seamănă cu blonda Char.

Char a adăugat: „Erau atât de multe din care puteam alege, dar în cele din urmă am găsit-o pe Dee, care credem că seamănă cu mine. Nu sunt niciodată geloasă pentru că nu există nici o emoție acolo, nu este reală, dar cu siguranță a condimentat lucrurile.”

Articole asemănătoare

Back to top button