fbpx

foto | Gestul disperat al unui pictor moldovean. Serghei Bucur își vinde lucrările pentru a-și salva fiul bolnav de leucemie

Igor, fiul pictorului moldovean Serghei Bucur, a fost diagnosticat cu leucemie acută. Tratamentul tânărului este costisitor, ceea ce l-a motivat pe legendarul muzician să își scoată la vânzare lucrările pentru a putea face față cheltuielilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Băiatul de 20 de ani este internat într-o clinică din Kiev, unde medicii luptă cu boala de care suferă. Tratamentul însă este scump, iar familia tânărului cu greu face față cheltuielilor pentru medicamente și proceduri.

Disperat de situația în care se află, artistul Serghei Bucur a lansat un apel către oameni, anunțând că își vinde picturile pentru a aduna măcar o parte din bani.

„Tablourile vin diferit în viața noastră…și pleacă. Fiul meu este foarte bolnav, a fost diagnosticat cu leucemie acută. Tratamentul este lung şi necesită resurse financiare mari. Tot ce ştiu să fac este să desenez, iar singura şansă de câştig în acest moment este vânzarea desenelor mele. Așa voi avea posibilitatea de a plăti parţial pentru tratamentul fiului meu”, scrie Serghei Bucur.

Cei interesați de operele de artă și de a da o mână de ajutor lui Igor și familiei acestuia, îl pot contacta pe pictor pe pagina sa de Facebook, acesta spunând că mereu este disponibil pe rețele.

Articole asemănătoare

Back to top button