fbpx

foto | Echipa de futsal Burevestnic, cea mai bună printre amatori. Sunt câștigătorii cupei mun. Chișinău „Primăvara-2023”

12 formații de futsal au concurat mai bine de două luni pentru adjudecarea Cupei mun. Chișinău „Primăvara-2023”, turneu desfășurat sub egida organizației LIGA FUTSAL și a Primăriei capitalei (cu participarea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport), cu sprijinul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (ASICS).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Competițiile au demarat la sfârșitul lunii aprilie și s-au încheiat săptămâna trecută, când a și avut loc Ceremonia festivă de premiere a laureaților turneului. Astfel, echipa Burevestnic a intrat în posesia trofeului principal, pe locul II s-au clasat reprezentanții formației Carpen, pe treapta a III-a a podiumului de premiere urcând colectivul Băncii comerciale MAIB.

Învingătorii și premianții s-au învrednicit de diplome și cadouri oferite de organizatorii întrecerilor, precum și de partenerul turneului – ASICS, care a contribuit nu doar la desfășurarea reușită a concursului, ci a și instituit pentru cele mai bune trei echipe un fond de premiere, în valoare totală de 50 de mii de lei. De asemenea, un ajutor substanțial a fost acordat de mărcile comerciale „Bucovina” și „Macron”.

În calitate de Cel mai bun jucător al Cupei a fost desemnat Lilian Bulicanu (CS Burevestnic), iar la nominalizarea Cel mai bun tânăr jucător a învins coechipierul acestuia, Dumitru Tomșa. Titlul de Cel mai bun portar i-a revenit lui Dumitru Golban (Carpen), iar Mihai Nartea (MAIB) a devenit golgheterul turneului.

„Competițiile au stârnit din partea spectatorilor un interes enorm, fără precedent. De remarcat că acest turneu de futsal destinat amatorilor a fost desfășurat la cel mai înalt nivel, echipele demonstrând o pregătire pe măsură. Așa că suntem hotărâți să dezvoltăm în continuare acest proiect și sperăm ca, cu aportul partenerilor, să reușim organizarea unei competiții similare, destinată copiilor.

Mulțumim tuturor participanților pentru că ne-au oferit clipe minunate de adevărată sărbătoare sportivă, iar cei mai puternici, vorba ceea, au devenit învingători”, a punctat Dumitru Tuliuliuc, președintele LIGA FUTSAL.

Articole asemănătoare

Back to top button