fbpx

foto | După ce s-au vindecat de coronavirus, au donat plasmă pentru „a da o șansă la viață” și altor pacienți. Despre ce vedete este vorba?

Actorul american Tom Hanks a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie a unei pungi cu plasmă, pe care a donat-o bolnavilor infectați cu virusul COVID-19, la un spital din Los Angeles.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce s-au vindecat de coronavirus, Tom și soția sa au decis să contribuie la procesul de îngrijire și însănătoșire a bolnavilor. Astfel, cuplul a donat plasma, iar ulterior au plasat o fotografie pe internet.

„Aceasta este punga de plasmă de săptămâna trecută. Ce mai pungă! După ce termini cu formularele, este la fel de uşor ca şi cum ai trage un pui de somn”, a scris Tom Hanks în postare.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Here’s last week’s bag of plasma. Such a bag!  After the paperwork, it’s as easy as taking a nap.  Thanks @arimoin and UCLA. Hanx

Публикация от Tom Hanks (@tomhanks)

„Îl donăm în locuri unde sperăm să lucreze la ceea ce mi-ar plăcea să se numească hankaccin”, a spus actorul, glumind.

Cei doi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia, şi au stat internaţi în spital două săptămâni. Între timp, cuplul a revenit în Los Angeles.

Articole asemănătoare

Back to top button