fbpx

foto | Două persoane în stare gravă, iar altele nouă – internate după ce un microbuz s-a răsturnat la Ștefan-Vodă. Trei vehicule au fost implicate în accident

Un microbuz de rută s-a răsturnat în această dimineață la Ștefan-Vodă. Oamenii legii au fost alertați la ora 07:20.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Impactul a avut loc între trei vehicule, pe traseul dintre satele Răscăieți și Slobozia, ne-a comunicat Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP. Preliminar, polițiștii au stabilit că pe traseul R-30, microbuzul de rută Chișinău-Olănești, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani, având 12 pasageri, a fost tamponat din spate de automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveția. La volanul mașinii se afla un bărbat de 37 ani, iar în salon erau trei pasageri.

Ca urmare, microbuzul s-a inversat, iar un automobil de marca Kia, care se deplasa pe sens opus și era condus de un bărbat de 58 ani, a fost proiectat în afara carosabilului. În vehicul se afla și un pasager.

În urma impactului, 11 persoane (opt din microbuz, două din Audi și una din Kia) au fost transportate la spitalul din Ștefan Vodă cu diverse diverse traumatisme. Doi pasageri, unul din microbuz și altul din Audi, sunt în stare gravă.

În urma testului alcoolscopic s-a stabilit că șoferul din Audi era în stare de ebrietate. Poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: chisinau.fail via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button