fbpx

foto | Doliu la Ministerul Sănătății. O angajată bolnavă de COVID-19 s-a stins din viață

Colectivul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) exprimă condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a Liliei Bantaș, consultantă principală în cadrul Serviciului politici în domeniul managementului personalului medical și social, care a decedat din cauza infecției COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lilia Bantaș s-a născut în anul 1957, a absolvit Institutul de comerț și economie din orașul Lvov, Ucraina și activează în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale din anul 2001.

„A adus un aport semnificativ la elaborarea și promovarea politicilor statului în domeniul organizării și remunerării muncii angajaților. Doamna Lilia Bantaș va rămâne în memoria noastră o colaboratoare profesionistă și devotată, un om luminos, mereu cu zâmbetul pe buze și de o rară cumsecădenie. Dumnezeu să o odihnească în pace”, au transmis reprezentanții de la minister.

Foto: MSMPS

Menționăm că, astăzi, au fost anunțate alte 10 decese în rândul celor infectați cu noul coronavirus. Tot pe 30 septembrie 2020 se înregistrează un bilanț zilnic de infectări fără precedent – 1013.

Articole asemănătoare

Back to top button