fbpx

foto | De patru ori campion mondial: Sportivul moldovean Daniel Procopciuc a mai cucerit o medalie de aur la armwrestling

În perioada 19-23 octombrie 2022 în orașul Antalya din Turcia s-a desfăşurat Campionatul Mondial la Armwrestling. Republica Moldova a fost reprezentată de lotul național al țării noastre format din 19 sportivi în frunte cu președintele Federației de Armwrestling din R. Moldova, Alexandru Grumeza.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sportivii moldoveni au înregistrat performanțe notabile la ediția 2022 a campionatului mondial și s-au întors acasă cu 16 medalii: patru de aur, cinci de argint și șapte bronz, însă cel care ne-a uimit frumos și de această dată este Daniel Procopciuc, sportivul care, din nou, a devenit „primul” la Armwrestling cucerind al patrulea titlu de Campion Mondial, astfel a fost urcată cea mai înaltă treaptă a podiumului mondial în categoria -75kg.

Amintim că Daniel Procopciuc de curând și-a adjudecat și titlul de Campion Intercontinental.

Menționăm faptul că moldovenii au participat printre alți 1200 de sportivi din 46 țări ale lumii și practic fiecare sportiv care a reprezentat Republica Moldova în cadrul acestui campionat a urcat pe podiumul mondial.

Citește și: Sportivul moldovean Daniel Procopciuc, scăldat în aplauze la festivalul sportului din Sicilia

 

Articole asemănătoare

Back to top button