fbpx

foto | De la primele simptome, până la rezultatul pozitiv al testului. O psihologă din Chișinău povestește cum a aflat că este infectată cu virusul COVID-19

Angela Nikolaou, psihoterapeută și psihologă din Chișinău, a povestit într-o postare pe pagina sa de Facebook despre dârzenia cu ajutorul căreia s-a protejat de infecția cu virusul COVID-19 și modul în care a fost tratată de către personalul medical al centrului de triere Moldexpo.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ea susține că se numără printre primele persoane care au realizat cât de periculos este acest virus și s-au autoizolat la domiciliu. Specialista relatează și despre faptul că își spăla mâinile regulat, folosea măști, mănuși și dezinfectant. Totuși, pe neașteptate, la ușa ei „a bătut acest oaspete nedorit, numit coronavirus”.

Inițial, Angela Nikolaou a crezut că este vorba despre o simplă răceală sau gripă. Temperatura corpului varia între 37,5 – 38,5 grade. De asemenea, aceasta avea slăbiciuni, amețeli, grețuri. În mod surprinzător, nu avea tuse.

În acel moment, a decis să cheme Serviciul 112. Cei doi medici veniți, echipați așa cum se cuvine, au examinat-o, i-au ascultat plămânii și, ulterior, femeia împreună cu fiica sa au fost îndemnate să se pregătească pentru a merge la spital.

Minora a fost internată la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, iar Nikolaou a fost dusă către centrul de triere de la Moldexpo. Acolo i s-a aplicat testul pentru depistarea infecției. Femeia spune că a rămas plăcut surprinsă de așternuturile noi și alimentația de care a beneficiat. Totodată, a menționat despre faptul că fiecare pacient are propria priză, pe care o poate utiliza în scopuri personale.

Deși i s-a promis că rezultatul îl va avea la ora 14:00, medicii au anunțat-o că este infectată abia la 18:00. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital, însă autoarea postării nu a menționat unde anume.

Articole asemănătoare

Back to top button