fbpx

foto | Dacă îl vedeți, apelați poliția. Un bărbat ar fi provocat o deflagrație în raionul Ialoveni

Poliția este în căutarea unui bărbat care ar fi provocat o deflagrație în raionul Anenii Noi. Totul s-a întâmplat ieri, 16 martie, în satul Ruseștii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, un grup format din 12 persoane se odihnea la o tabără din preajma localității. La un moment dat, între suspect și o altă persoană s-a iscat un conflict, iar bărbatul a plecat. La câteva minute, acesta  s-ar fi întors, având în mână un obiect explozibil, pe care l-a aruncat în aer. 

După provocare exploziei bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută. Poliția a evacuat toate persoanele din perimetrul periculos și a cercetat zona. În urma investigațiilor criminaliștii au depistat urmele unei grenade de tip F-1. În același timp, oamenii legii au făcut perchiziții acasă la suspect și l-au dat în căutare. 

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 068244443, 079652133 sau 112. Suspectul are vârsta de 29 de ani, înălțimea 178 cm, ochi căprui. În ziua cu pricina era îmbrăcat  în maiou întunecat, blugi albaștri și încălțat în ghete negre. La moment poartă barbă.

În urma deflagrației nicio persoană nu a avut de suferit. Oamenii legii au pornit o anchetă pe marginea cazului pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button