fbpx

foto | Cu mâna pe burtică și alături de persoana iubită! Valeria Țurcan a anunțat că va deveni mămică

Valeria Țurcan, cunoscută pentru pasiunea ei culinară și talentul în bucătărie, este în așteptarea unui copil. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, plasând o fotografie alături de bărbatul iubit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bloggerița și influencera a relatat în postarea sa că vestea minunată au aflat-o pe 7 mai, iar prima mișcare a copilului a simțit-o „în timp ce mânca un macaron”.

„Am zis că împreună o să îi oferim toată căldura și dragostea pe care suntem în stare să o oferim. La moment nu știm ce o să avem, cu toate că la ultimele ecografii ne tot întrebau dacă dorim să aflăm. Nume pentru copilaș nici pe departe nu avem, cu toate că pe parcursul vieții îmi plăceau câteva, care la moment cred că nu se potrivesc. Suntem fericiți și împliniți, doresc să savurez fiecare mișcare care o simt în burtică”, a adăugat Valeria în postare.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Data de 7 mai ne-a schimbat complet viața, nu ne-am speriat nici pentru o secundă. Eram demult pregătiți pentru minunea noastră. Am zis că împreună o să îi oferim toată căldura și dragostea pe care suntem în stare să o oferim. La moment nu știm ce o să avem cu toate că la ultimele ecografii ne tot întrebau dacă dorim să aflăm. Nume pentru copilaș nici pe departe nu avem cu toate că pe parcursul vieții îmi plăceau câteva care la moment cred că nu se potrivesc. Suntem fericiți și împliniți, doresc să savurez fiecare mișcare care o simt în burtică. Bebe-ul nostru este energic la fel ca și noi. Îi place mulțumea și a făcut prima mișcare când am mâncat un macaron😁 Înseamnă că acesta va fi simbolul nostru😊 @feelthefella #20weekspregnant #valeriesfood

Публикация от Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Articole asemănătoare

Back to top button