fbpx

foto | Cel puțin 7 accidente rutiere s-au produs în țară în ultimele 24 de ore. O persoană a decedat, iar altele 11 au avut nevoie de îngrijiri medicale

Cel puțin 7 accidente rutiere au avut loc în țară în ultimele 24 de ore. Potrivit informațiilor poliției, în urma acestora o persoană a decedat, iar altele 11 au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cazul unuia dintre accidente, care a avut loc în apropierea localității Terebna din raionul Edineț, a fost necesară intervenția IGSU pentru a realiza proceduri de descarcerare, iar în alt caz, pompierii au fost solicitați pentru a stinge flăcările care au cuprins un automobil, care se se deplasa pe traseul din apropierea localității Zahareuca, Telenești.

Totodată, angajații INP au fost depistat și documentat 24 conducători auto în stare de ebrietate. Dintre acești, unul a refuzat să treacă alcooltestul, 14 vor fi sancționați penal, iar 9 contravențional.

Poliția îndeamnă șoferii să țină cont de recomandări, pentru a preveni accidentele rutiere. Astfel, conducătorii auto sunt sfătuiți:
– să se asigure de buna funcţionare a mașiniii;
– să nu urce niciodată la volan în stare de ebrietate;
– să nu depășească limitele de viteză;
– să cupleze centurile de siguranță;
– să respecte regulile de circulație.

Articole asemănătoare

Back to top button