fbpx

foto | Cel mai scund Moș Crăciun din țară. Micul Prinț de la Valea Morilor a pregătit o surpriză pentru chișinăuienii cuminți

Crăciunul este sărbătoarea care aduce feerie nu doar în inimile oamenilor. Cu ocazia acestei zile speciale, Micul Prinț de la Valea Morilor a decis să le facă o surpriză chișinăuienilor cuminți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, cea mai mică statuie din capitală a devenit și cel mai scund Moș Crăciun pe care l-ai întâlnit vreodată. Cel care ne face plimbările mai plăcute a îmbrăcat un cojoc roșu, asortat cu o centură cafenie și o căciulă tipică eroului copiilor din toată lumea.

Pe pagina de Facebook a Micului Prinț, acesta le-a urat oamenilor Crăciun fericit, în două limbi străine, franceză și engleză, dar și în română.

Garderoba Micului Prinț este deja destul de variată. Cel mai mult, acestuia îi plac cușmele și fularele, pe care oamenii i le aduc în dar. O parte din ele, însă, au fost furate tot de locuitorii capitalei. Totuși, oamenii spun că vor continua să-i aducă în dar piticului și alte creații, în dependență de sezon și dispoziție. Anterior, Micul Prinț s-a deghizat în Degețel și Guguță.

Foto: Micul Prinț la Valea Morilor via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button