fbpx

foto | Cantina unui liceu din capitală, reparată capital. De azi, copii își vor putea achita mâncarea cu un card bancar

Astăzi a avut loc inaugurarea cantinei Liceului Teoretic „Academia Copiilor”, din sectorul Râșcani. Asta după ce, timp de șase luni, în cadrul blocului alimentar au fost executate lucrări de renovare capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În perioada de referință a fost reabilitată sala de prepare a hranei, a fost renovat depozitul alimentar, sistemul de ventilare și a fost schimbată tâmplăria. De asemenea, proiectul a inclus achiziționarea utilajului pentru gătitul bucatelor, păstrarea alimentelor, precum și a mobilierului. Pentru toate aceste schimbări, a fost cheltuită o sumă de două milioane de lei, bani alocați din bugetul municipal.

„Mă bucur că aici sunt condiții bune pentru alimentația copiilor. Ne dorim să modernizăm serviciile de profil în instituțiile de învățământ, pentru a crea condiții mai bune pentru toți copii și elevii din municipiu”, a menționat Ruslan Codreanu, primarul interimar al Primăriei municipale.

Totodată, potrivit directoarei liceului, copiii își vor putea achita mâncarea cu un card bancar, prin intermediul unui terminal de plată. Acesta va avea limită de extragere a banilor.

Precizăm că blocul alimentar al Liceului a fost nefuncțional timp de mai mulți ani, iar în 2018 au fost prevăzute surse bugetare pentru reabilitarea cantinei.

Articole asemănătoare

Back to top button