fbpx

foto | „Banii au ajuns să-mi decidă soarta”. Mihai are nevoie de ajutorul nostru pentru a scăpa de o tumoare cerebrală agresivă

Mihai Ghizea are doar 23 de ani și în loc să muncească pentru a-și întemeia o familie, tânărul din satul Cocieri, raionul Dubăsari, își petrece zilele prin spitale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mihai a depistat că suferă de o formă agresivă de tumoare cerebrală, după ce făcut o investigație medicală mai amplă în decembrie 2018. De atunci, fiecare minut i se pare ca fiind ultimul, însă încearcă să lupte cu boala nemiloasă.

Un tratament care i-ar putea salva viața poate fi efectuat în Turcia, însă banii sunt cei care îi decid acum soarta. Mihai are nevoie de 20.000 de euro, dintre care aproape 13.000 deja au fost deja adunați de la oamenii cu inimă mare. I-a mai rămas să strângă mai puțin de jumătate, de aceea apelează la cei care nu sunt indiferenți de viața sa. Donațiile pot fi făcute atât online, cât și la bancă.

„Doar datorită familiei mele, rudelor şi prietenilor apropiaţi am înţeles că pot şi că trebuie să lupt pentru salvare. Acum trebuie sa fac tratamentul într-o clinică specializată din Turcia, dar banii din păcate au ajuns să-mi decidă soarta. Suma pentru tratament este mult prea mare de putinţele familiei mele. Tot ce îmi doresc este să trăiesc şi să-mi văd familia să nu mai plângă”, spune disperat tânărul.

Ajută-l și tu pe Mihai să înceapă o nouă viață!

Articole asemănătoare

Back to top button