fbpx

foto | Au început lucrările de iluminare stradală în cel de-al 7-lea sat din circumscripțiile unde a câștigat Partidul ȘOR

În cea de-a șaptea localitate din raionul Orhei, acolo unde Partidul „ȘOR” a învins la alegerile parlamentare, au demarat lucrările pentru instalarea iluminatului stradal. Este vorba de satul Târzieni, acolo unde, în aproximativ două săptămâni, locuitorii vor uita ce înseamnă întuneric pe străzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ne propunem ca, lunar, să începem lucrările de iluminare în 6 sate, iar în alte 6 să dăm sistemul în exploatare, astfel încât în decurs de un an să reușim să asigurăm cu lumină toate cele 104 localități, a spus Ilan Șor.

Deputatul a dat asigurări că viteza nu este în niciun caz în detrimentul calității: „Toate lucrările se fac la cel mai înalt nivel. Așa cum am promis, în patru ani ne propunem să creăm condiții decente de trai pentru locuitorii satelor din circumscripțiile în care am învins. Am spus și repet: pentru mine, politica nu înseamnă vorbe goale, dar acțiuni concrete menite să îmbunătățească condițiile de trai pentru oameni”.

Prezentă la evenimentul de inaugurare a lucrărilor, deputata Marina Tauber a menționat importanța acestui proiect pentru localitățile rurale. „După ce am dat în exploatare iluminatul stradal în câteva localități, am înțeles că este un proiect popular și foarte important pentru oamenii din localitățile rurale”, a spus Tauber.

De menționat că toate cheltuielile pentru lucrări sunt suportate de Asociația Obștească „Pentru Orhei”. Asociația va achita inclusiv facturile de curent electric pentru iluminarea stradală, potrivit comunicatului de presă.

Amintim că Partidul ȘOR a anunțat, în luna aprilie, că-și asumă ample proiecte de dezvoltare infrastructurală a celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, iar sistemul de iluminare publică a fost dat în exploatare în satele Breanova și Cișmea.

Articole asemănătoare

Back to top button