fbpx

foto | Partidul ȘOR a inaugurat sistemul de iluminare stradală în prima din cele 104 localități și va plăti pentru consum

Satul Breanova din raionul Orhei a devenit prima din cele 104 localități pe care partidul ȘOR a promis că le va ilumina în decurs de un an. Astfel, locuitorii acestuia, pentru prima data de la proclamarea Independenței, vor putea merge la biserică în noaptea Învierii pe străzile dotate cu 250 de corpuri de iluminat LED.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți toți cei șapte deputați ai fracțiunii Partidului ȘOR, iar liderul acesteia, fostul primar de Orhei, Ilan Șor, a menționat că formațiunea sa este singura care lucrează în interesul cetățenilor și nu face politică doar pentru propriile interese ale liderilor săi.

„Imediat după finalizarea campaniei electorale am inițiat proiectul privind iluminarea stradală a celor 104 sate din raionul Orhei și din circumscripțiile 18 și 19 unde Partidul „ȘOR” a învins la alegerile parlamentare.

Nu am alt scop decât să fac viața oamenilor mai fericită. Este singurul meu scop în viață și fiecare deputat al Partidului „ȘOR” lucrează pentru aceasta, a declarat el, potrivit comunicatului de presă.


Totodată, deputatul Ilan Șor a anunțat că formațiunea sa nu doar că a asigurat instalarea iluminatului stradal în Breanova, dar va suporta și cheltuielile pentru consumul de energie electrică.

„Astăzi dăm în exploatare iluminarea stradală în satul dvs, dar cu toții știm că iluminarea stradală necesită și cheltuieli suplimentare. De asta, astăzi ne lansăm și un angajament public prin care ne asumăm achitarea costurilor iluminării stradale din satul dvs”, a declarat Șor.

La rândul său, vicepreședinta Partidului ȘOR, deputata Marina Tauber, a menționat că proiectul inițiat în satul Breanova demonstrează respectul față de cetățeni: „Faptul că am instalat iluminarea stradală în preajma sărbătorilor pascale este un semn foarte bun, care ne inspiră încredere în victorii și realizări mult mai mari”. 

În satul Breanova, muncitorii au întins aproximativ 12 km de cablu, 250 de corpuri de iluminat LED și panouri de automatizare noi. În curând, iluminarea stradală va fi finalizată și în satul Cișmea, raionul Orhei.

Amintim că partidul ȘOR a anunțat recent un amplu proiect de dezvoltare a infrastructurii tuturor celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde Partidul ȘOR și reprezentanții acestuia, Ilan Șor și Marina Tauber, au învins la alegerilor parlamentare din 24 februarie.

Cei doi au promis că vor realiza schimbări majore de infrastructură în localitățile din cele două circumscripții. Printre acestea se numără reparația drumurilor, iluminarea stradală, implementarea proiectului „Capitalul matern”, reparația școlilor, a grădinițelor, dar și deschiderea punctelor medicale, a farmaciilor și magazinelor sociale în fiecare localitate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button