fbpx

video | „Oamenii nu ne-au ales ca să ne jucăm de-a „Давай поженимся””. Partidul ȘOR va începe de mâine lucrările pentru iluminarea a 104 localități din Moldova

Partidul ȘOR va începe de mâine lucrările pentru asigurarea iluminatului public în 104 localități din țară. Este vorba despre satele din circumscripțiile 18 și 19 și restul localităților raionale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o conferință de presă susținută astăzi, președintele formațiunii, Ilan Șor, a declarat că, în timp ce unele partide se joacă de-a „Давай поженимся” sau „Жди меня” (tr. „Hai să ne căsătorim”, „Așteaptă-mă”), el împreună cu echipa sa vor moderniza Moldova, așa cum a promis în campania electorală din cadrul alegerilor parlamentare curente.

„Eu mereu am spus că nu sunt politician, sunt manager, manager care rezolvă prolemele aici și acum. Eu și echipa mea mergem să lucrăm”, a conchis Șor.

Potrivit acestuia, în următoarea perioadă, în cele 104 localități din Moldova vor fi instalate lămpi noi LED, pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să iasă seara din casă cu lanterna. Lucrările de restabilire a iluminatului public vor fi finanțare din bugetul fundației „Pentru Orhei”.

Articole asemănătoare

Back to top button