fbpx

foto | Atmosferă de sărbătoare în centrul capitalei. Cum arată bradul de Crăciun din acest an

În prima zi de iarnă, tradițional, de rând cu celelalte capitale europene, la Chișinău, a fost inaugurat Bradul de Crăciun. Acesta a fost instalat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, inaugurarea Pomului de Crăciun și a iluminatului de sărbătoare a avut loc în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, în preajma Porților Sfinte, începând cu ora 17:30.

Totodată, între orele 17:50 – 18:15, va avea loc minispectacolul „Acasă de sărbători”, care va fi transmis în direct, prin intermediul canalului național de televiziune „Moldova 1”. În continuare, până la ora 20:00, în preajma Pomului de Crăciun va răsuna un fundal sonor, cu tematica obiceiurilor sărbătorilor de iarnă.

Amintim că Programul cultural-artistic dedicat Crăciunului și Anului Nou, organizat de Primăria Chișinău este deosebit de ceilalți ani, deoarece pentru diminuarea riscurilor infectării cetățenilor cu coronavurus, majoritatea acțiunilor vor putea fi urmărite prin intermediul postului public de televiziune „Moldova 1” și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

Amintim că, în acest an Executivul nu va organiza un Târg de Crăciun în centrul capitalei și nici nu va instalat pomul de Crăciun în fața clădirii Guvernului, din cauza condițiilor epidimiologice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button