fbpx

video | Sărbătorile de iarnă, mai triste din cauza pandemiei: Fără Târg de Crăciun și fără brad în fața Guvernului

În acest an Executivul nu va organiza un Târg de Crăciun în centrul capitalei și nici nu va instalat pomul de Crăciun în fața clădirii Guvernului. Anunțul a fost făcut în această seară de prim-ministrul Ion Chicu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anul acesta nu trebuie să ne facem iluzii. Din cauza pandemiei, nu va fi acel scenariu consacrat deja, cu Târgul de Crăciun. S-a discutat la Cancelaria Guvernului, am înțeles că colegii au discutat și cu Primăria. Primăria va organiza ceva în scuarul la Catedrală. Nu va fi Târgul de Crăciun.

Guvernul nu îl va organiza, și din câte am înțeles de la colegii din Cancelarie, nici acel brad renumit, care este în fiecare an poziționat în fața clădirii Guvernului, nu va fi. Vor fi împodobiți brazii din adiacentul Arcului de Triumf, din scarul Catedralei, dar aici nu. Cel puțin așa m-au informat colegii de la Cancelarie. Dar, vedem pe parcurs”, a declarat premierul, invitat la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

„Este cert că nu vom avea acea amploare a sărbătorii, așa cum a fost anii trecuți”, a mai spus oficialul, precizând că „trebuie să avem ca prioritate sănătatea”.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button