fbpx

foto | Atmosferă de poveste la Nisporeni. Sute de oameni au participat la deschiderea Orășelului de Crăciun

Atmosferă de vis la Nisporeni, unde ieri a fost inaugurat Orăşelul de Crăciun. Surpriza a venit din partea fundaţiei „Edelweiss” a lui Vlad Plahotniuc, care a vrut, astfel, să-şi bucure pământenii cu un târg de sărbători de poveste.

„Atmosfera magică a celor mai frumoase sărbători din an se găsește în Orășelul de Crăciun din Nisporeni – un cadou pe care l-am făcut nisporenenilor, la solicitarea tuturor copiilor din raionul în care m-am născut.

Împreună cu colegii de la Fundația Edelweiss am vrut să le împlinim visul. Aseară, la inaugurarea orășelului, am trăit alături de pământenii mei momente frumoase”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Vizitatorii Orăşelului de Crăciun au avut parte de numeroase suprize. Copiii se pot bucura de carusel, pot să patineze și să vadă planete și stele în cadrul unui planetariu. Toate aceste distracții sunt gratuite. Pe lângă cadouri, copiii au posibilitatea să facă fotografii cu Moș Crăciun. Atmosfera de sărbătoare din orăşelul de Crăciun a fost întreţinută ieri şi de mai mulţi artişti autohtoni de valoare. Orășelul va fi deschis până la sfârșitul lunii februarie.

P.

Articole similare

Close