fbpx

foto | Atenție: Ninsorile încep să îngreuneze traficul rutier. Recomandările Poliției de Frontieră

Poliţia de Frontieră recomandă tuturor celor care se pregătesc să traverseze frontiera țării să prezinte prudență maximă la traficul rutier pe drumurile naționale, dar și să se informeze despre condiţiile climaterice în statul de destinație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, oamenii legii mai sugerează șoferilor să doteze mijlocul de transport corespunzător şi să se asigure că toate actele necesare autorizării trecerii frontierei de stat sunt conforme.

Pe parcursul zilei de astăzi, polițiștii de frontieră din Direcţia regională EST au intervenit în mai multe situaţii de deblocare a mijloacelor de transport, care au derapat de pe traseu din cauza poleiului format.

Între punctele de trecere Giurgiuleşti-Galaţi şi Giurgiuleşti-Reni, un camion a derapat de pe carosabil, blocând traficul camioanelor de mare tonaj. Astfel, rugăm șoferii de camioane să fie înțelegători și cu răbdare până la remedierea situației.

În continuare, polițiștii de frontieră alături de angajații altor structuri MAI vor oferi suportul necesar și vor asigura accesibilitate la trecerea frontierei de stat. La ora actuală, traficul în punctele de trecere este unul echilibrat și se activează în regim normal. Excepție fac punctele Tudora și Palanca unde, din cauza ninsorii abundente și a vântului puternic se formează suluri de zăpadă și îngreunează circulația rutieră pe traseu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button