fbpx

foto | Apreciat nu doar de elevii din țară, dar și de peste hotare. Un profesor moldovean, lăudat de Institutul de tehnologie din Massachusetts

Efortul său de a transmite noilor generații cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul anilor a fost apreciat nu doar în Moldova, dar și peste hotare. Este vorba despre profesorul Sergiu Corlat, care a primit recent o scrisoare de mulțumire din partea Institutului de Tehnologie din Massachusetts, SUA.

În răvașul expediat pe numele său se specifică că în fiecare an instituția de învățământ își întreabă studenții care este numele profesorului care a lăsat o amprentă în dezvoltarea lor, iar în acest an, discipolul său Gabriel Cojocaru l-a numit pe el.

În scrisoare se mai menționează că Institutul apreciază munca depusă de Sergiu Corlat, care este și profesor la Liceul „Orizont” din orășelul Durlești și că este un pedagog devotat profesiei sale. În 2016, Vip Magazin l-a numit pe Corlat „Omul Anului” la categoria Educație și Cercetare.

De menționat că Institutul de tehnologie din Massachusetts este o universitate internațională unde tienri din toată lumea studiază IT, Fizică, Matematică, Mecanică, Inginerie aplicată, dar și alte discipline reale.

Articole similare

Close