fbpx

foto | Alte patru terenuri de joacă, date în exploatare în cadrul proiectului inițiat de Șor. În ce localități au fost amenajate?

Timp de o lună și jumătate de la lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, echipa Partidului ȘOR a reușit să amenajeze 22 de terenuri. Recent, patru spații au fost date în folosință în orașul Șoldănești, în localitățile Obreja Veche – Fălești, Brânzenii Noi – Telenești și Duruitoarea – Râșcani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La ceremonia de inaugurare festivă au participat reprezentanți ai echipei lui Ilan Șor, ai autorităților locale, copii și părinții acestora.

În cadrul festivității de deschidere a terenurilor, mai mulți vorbitori au menționat despre oportunitatea amenajării unor astfel de obiective în localitățile țării, dar și despre rolul echipei Partidului ȘOR în dezvoltarea localităților. Proiectele implementate de echipa lui Ilan Șor, potrivit oratorilor, impulsionează dezvoltarea localităților care ani în șir au fost lăsate de fostele autorități să stagneze.

Amintim că proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat la inițiativa lui Ilan Șor pe 23 iulie curent. Acesta prevede deschiderea terenurilor de joacă pentru copii în peste 100 de localități conduse de reprezentanții Partidului ȘOR. Până acum formațiunea a inaugurat terenuri de joacă pentru copii în 22 de sate din circa 15 raioane ale țării. De asemenea, echipa derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa 100 de localități din țară care sunt conduse de primari din partea partidului.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button