fbpx

foto | Accident în sectorul Centru: Un șofer ar fi pierdut controlul volanului, doborând pilonii anti-parcare de pe o stradă din capitală

Un șofer a fost implicat azi într-un accident rutier, după ce ar fi pierdut controlul volanului. Astfel, bărbatul a doborât mai mulți piloni anti-parcare, instalați câteva luni în urmă pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată telefonic de reportera ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că oamenii legii au fost apelați în jurul orei 07:00 a acestei dimineți, fiind informați despre producerea accidentului.

La fața locului, echipajul de poliție a aflat că șoferul are vârsta de 33 de ani și conducea o mașină de model Toyota. Acesta nu avea pasageri în mașină și nu a avut de suferit în urma impactului.

Conducătorul auto riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. Oamenii legii investighează în continuare cazul.

De menționat că, pentru a fi instalați pilonii anti-parcare, în acest an, autoritățile au alocat din bugetul municipal două milioane de lei.

Foto: tv8.md

Articole asemănătoare

Back to top button