fbpx

foto | A cucerit Germania cu cei mai delicioși burgeri. Restaurantul unei moldovence, al doilea cel mai bun din Berlin, potrivit TripAdvisor

Potrivit recenziilor de pe site-ul de călătorii TripAdvisor, restaurantul unei moldovence este al doilea cel mai bun din alte aproape 8000 de localuri din Berlin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deja câteva luni la rând, restaurantul din inima Berlinului, Burger Turm, deschis de o moldoveancă, se menține pe cele mai înalte poziții în topurile TripAdvisor. Localul este apreciat atât de turiștii care vin aici, cât și de germani. Recenziile clienților sunt doar de laudă, iar cele cinci steluțe adăugate de fiecare vizitator a ridicat restaurantul în vârful topului, menținându-se pe locul întâi mult timp.

Specialitatea casei aici sunt burgerii pregătiți după o rețetă proprie, serviți cu chiflele calde și completați cu ingrediente naturale. De asemenea, restaurantul pune la dispoziția vizitatorilor o varietate mare de bere, vin, băuturi răcoritoare și deserturi delicioase.

Natalia Ciobanu, cea care a deschis Burger Turm, a ajuns în Germania acum trei ani, unde s-a căsătorit cu un faimos bucătar, care a și inspirat-o să-și deschidă o afacere. Cei doi erau convinși că vor reuși, astfel, prin muncă și dedicație a apărut unul dintre cele mai bune restaurante ale Berlinului.

https://www.instagram.com/p/Bu37YC8HP-d/

https://www.instagram.com/p/BuEiFc6HAK6/

https://www.instagram.com/p/BuofKzMHV78/

Articole asemănătoare

Back to top button