fbpx

foto | „В темноте, но #безвас”. Flashmob pe rețelele de socializare, în contextul deconectărilor complete de energie electrică în R. Moldova

Internetul moldovenesc a fost inundat de postări ale moldovenilor care s-au alăturat unui flashmob online, în contextul deconectărilor complete de energie electrică în Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„В темноте, но #безвас” este hashtag-ul utilizat de interpentru a-și exprima nemulțumirea și critica cu privire la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Imaginile au fost publicate pe Facebook, Telegram, Instagram și alte rețele de socializare.

Printre cei care s-au alăturat mișcării se numără miniștri, deputați, oficiali, dar și prezentatoare TV.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: ZUGO

Amintim că miercuri, 23 noiembrie, în Republica Moldova au avut loc deconectări masive de energie electrică. Acestea au venit ca urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean.

„Rusia a lăsat Moldova pe întuneric. Războiul Rusiei în Ucraina omoară oameni, distruge cu rachete blocurile de locuit și infrastructura energetică. Atacurile continuă și acum în Ucraina. Oamenii își scot răniții de sub dărâmături. Și își plâng apropiații decedați. Viața oamenilor nu poate fi întoarsă înapoi.”, a comentat Maia Sandu într-o postare pe rețelele de socializare.

Articole asemănătoare

Back to top button