fbpx

Fanii lui Cătălin Caragea cer ca pasajul subteran de pe Viaduct să fie numit în cinstea lui: O vom amenaja cu fotografii şi dota cu boxe

Fanii regretatului Cătălin Caragea au creat o petiție prin care propun ca pasajul subteran de pe Viaductul Centru – Botanica să fie numit în cinstea tânărului cântăreț, care s-a stins din viață recent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia spun că, dacă vor fi susținuți, vor depune eforturi pentru a amenaja pasajul cu fotografii ale solistului 7 Klase, dar și îl vor dota cu boxe muzicale, în care să răsune piesele lui.

„Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a contribuit într-un timp extrem de scurt, pe care Dumnezeu i l-a alocat pe acest pământ, la dezvoltarea culturii ţării noastre şi a reuşit să intre în inimile a sute de mii de oameni, care l-au îndrăgit.

Acest pasaj subteran a constituit punctul de lansare şi locul în care Catalin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia.

Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu, noi – fanii şi prietenii lui – venim cu iniţiativa de a numi subterana în cinstea lui Cătălin Caragea. Vă mulţumim pentru susţinere!”, au scris autorii petiției, pe care o poți semna – accesând acest link.

Amintim că artistul Cătălin Caragea a fost găsit fără suflare într-o locuință din capitală pe 24 martie 2020, fiind descoperit strangulat.

CITEȘTE ȘI:

A fost găsit strangulat cu o curea. Precizările Poliției despre moartea solistului trupei 7 Klase

video | Zbor lin, Cătălin! Melodiile pentru care vei rămâne în memoria noastră

Articole asemănătoare

Back to top button