fbpx

Ex-soția fostului deputat Sergiu Sîrbu candidează la șefia Primăriei Căușeni din partea unui partid afiliat lui Șor

Ina Sîrbu, fosta soție a fostului deputat democrat Sergiu Sîrbu, candidează la funcția de primar al orașului Căușeni. Sîrbu intră în cursa electorală, fiind susținută de Partidul „Șansă”, afiliat politicianului fugar Ilan Șor, condamnat în dosarul „frauda bancară”. Ea a făcut anunțul în seara zilei de 11 octombrie, după ce a fost înregistrată oficial de membrii Comisiei Electorale, scrie Newsmaker.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Fac un anunț care, probabil, va provoca uimirea unora dintre voi. Cu voie și de nevoie, din necesitatea și dorința de a ajuta un număr cât mai mare de oameni și de a contribui la rezolvarea problemelor cu care se confruntă localitățile din țara noastră, am decis să optez pentru o eventuală carieră în administrația publică. (…) În speranța că voi izbuti să realizez proiecte frumoase, am decis să candidez pentru funcția de primar al orașului de baștină, Căușeni, din partea Partidului politic „Șansă””, a scris Ina Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Ina Sîrbu a precizat că a fost înregistrată deja în cursa pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. Ea susține că intră în campania electorală „încrezătoare” că va continua „faptele bune începute de regretatul său tată” în perioada în care a fost consilier în Consiliul orășenesc Căușeni.

Articole asemănătoare

Back to top button