fbpx

Ești interesată de nutriție, sport și îngrijirea corectă a tenului? Înscrie-te în cadrul unui nou proiect despre modul sănătos de viață

Tinerele care au între 14 și 18 ani sunt invitate să se înscrie în cadrul noului proiect organizat de Grow Me Up, în parteneriat cu FLEX și Consiliile Americane în Moldova. „Beauty from the inside and outside” este destinat adolescentelor interesate de modul sănătos de viață și cum acesta poate adoptat de fiecare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizatorii menționează că participantele vor fi îndrumate în ceea ce privește importanța alimentării sănătoase, îngrijirea corectă a tenului și practicarea unui sport pentru a se simți confortabil în propriul corp, dar și pentru a duce un mod mai sănătos de viață.

Tinerele vor mai avea ocazia să învețe informații utile despre cum să aibă grijă de corp și de sănătate pe perioada adolescentină a vieții lor, care în multe cazuri este problematică și stresantă.

Dacă ești adolescentă și ești curioasă să afli lucruri noi despre nutriție, sport și îngrijirea feței, nu ezita să te înscrii, completând formularul de aplicare.

Evenimentul se va desfășura pe 13 aprilie, între orele 10:00 și 16:00. Astfel, prima parte va avea loc la Unica Sport în incinta Centrului Comercial Sun City, iar a doua parte – la Tucano Coffee Brasil.

Articole asemănătoare

Back to top button