fbpx

Ești gata de weekend? Unde vor avea loc târgurile cu produse autohtone în Chișinău

Primăria municipiului Chișinău anunță că în weekend-ul 20-21 mai în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 20 mai 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În preajma Porților Sfinte (Arcul de Triumf), pe 21 mai 2023, 10:00-17:00 – târg al producătorilor autohtoni cu produse alimentare, produse apicole și articole de artizanat, organizat de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, în cadrul Adunării Naționale „Moldova Europeană”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 – târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – târg de weekend al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru, în Parcul „Valea Morilor” – târg apicol și de căpșuni;

În sectorul Botanica, În Parcul „Sarmizegetusa” – târgul producătorilor locali „Casa Mare”, organizat de Pretură, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe 20 mai – târg al produselor din bumbac „Bumbăcel Fest”, organizat de către SRL „Amegtex”, în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Articole asemănătoare

Back to top button