fbpx

Ești creativ, iscusit și vrei să calci pe urmele lui Einstein? Participă la cel mai tare eveniment ingineresc pentru elevii din toată țară

Ești pasionat de inginerie sau îți dorești în viitor să îmbrățișezi o meserie cu profil ingineresc? Ești un mic Einstein, creativ și iscusit? Atunci, asta e șansa ta! Vino pe 30 martie la cel mai tare eveniment ingineresc din țară – „Professional Engineering Competition”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doritorii de a participa trebuie să fie elevi cu vârsta între 16 și 18 ani, să formeze o echipă din 4-5 prieteni și să aplice până pe 17 martie, completând formularul.

Evenimentul este organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO și are drept scop dezvoltarea abilităților inginerești, a creativității, capacității de a lucra în echipă și de a îndeplini sarcinile conform profesiei.

În cadrul concursului vor participa 6 echipe din țară, a câte 4-5 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore își vor pune la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.

Pe parcursul competiției tinerii vor avea parte de demonstrații VR, imprimare 3D, robotică și alte lucruri interesante. La final fiecare echipă va prezenta proiectul, iar juriul, format din organizatori și parteneri, vor alege câștigătorul, conform regulamentului concursului.

Articole asemănătoare

Back to top button