fbpx

#EroulSăptămânii. Ne face faimoasă bucătăria tradiţională în oraşul regal. Cine este moldoveanul care şi-a deschis propriul restaurant lângă Palatul Buckingham?

Săptămâna aceasta, cel care ne dă motiv să fim mândri de ţara noastră este Adrian Dulgher – eroul propriului vis. Chiar dacă este „britanic” deja de 22 ani, acesta nu a uitat de Moldova şi culinăria de la noi, care o face renumită prin localurile sale din Londra.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Plecat în Anglia de la 10 ani, împreună cu familia sa, Adrian Dulgher a avut un vis, cel ca părinţii lui să-şi deschidă propria afacere. La început, tatăl lui, care în Moldova lucrase profesor, în Londra muncea în construcţii. Ambiţia fiului său, însă, l-a dus pe o altă culme.

Aşa a început o nouă etapă pentru familia Dulgher, dar şi pentru Adrian, care a muncit mult, sperând să-şi deschidă un restaurant al lui. Acum, el are 32 de ani, este un om de afaceri și proprietarul a trei restaurante fabuloase din Londra.

„Ambiția mea a fost să creez și să lucrez mereu spre a-mi atinge un scop oarecare și pentru a-mi realiza proiectele. Au fost multe momente care m-au pus la încercare, când nu-mi reușea ceva, dar mereu am mers înainte, niciodată nu mă uitam în urmă și mă forțam să-mi însușesc sarcinile care mă duceau spre acel vis”, a mărturisit Adrian Dulgher pentru ZUGO.

Unul dintre localurile eroului din această săptămână a fost lansat recent, iar poziţionarea lui îl face să fie celebru printre localnici, acesta fiind chiar lângă Palatul Buckingham, reşedinţa familiei regale britanice. Restaurantul dispune de o terasă și un bar, iar pe pereții din încăpere pot fi văzute mai multe expoziții de tablouri, una dintre care reprezintă fotografiile care surprind momente din viața lui: sportul ce-l practică în timpul liber – karate, dar şi alte amintiri frumose.

„Pentru o asemenea afacere este nevoie de mult capital ca să creezi proiecte și mi-a luat ani de zile să studiez și să înțeleg piața, care mereu este în mișcare și dezvoltare”, a menționat el.

Pentru că îi curge sânge de adevărat moldovean prin vene, omul de afacere nu a ratat să includă în meniu şi „reprezentante” ale bucătăriei noastre tradiţionale – mămăliga și tocănița, dar şi un tip de vin de pe meleagurile noastre.

La gândul că ar putea reveni în ţara de baştină, Adrian spune că ar deschide şi aici o afacere, tot în domeniul culinăriei.

„Vin către tinerii antreprenori și arăt idei, găsesc soluții pentru cei care caută răspunsuri la probleme și le demonstrez care sunt pașii care trebuie să-i parcurgă spre succes. Pentru asta este nevoie de multă muncă și mult timp. Eu ani întregi lucram 18 ore, iar șase le dormeam. Este timp pentru orice, dacă muncești mult”, ne-a mai spus acesta.

Adrian Dulgher este omul care ne inspiră prin firea lui ambiţioasă şi ideea că orice vis se poate transforma în realitate. Moldoveanul ne mai demonstrează că, deşi este plecat din ţara lui, nu-şi uită rădăcinile, iar fiecare poate deveni eroul propriei vieţi.

Foto: Adrian Dulgher via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button