fbpx

Eroina Săptămânii. Știe să-și apere țara și să o facă mândră. Natalia Cipilencu – polițista câștigătoare de la atletism

În această săptămână, cea care a cucerit zeci de inimi este Natalia Cipilenco. Angajata Poliției Republicii Moldova știe să deservească cu desăvârșire țara, să o apere, dar și să o facă mândră, datorită pasiunii sale față de sport, care o duce spre cele mai înalte culmi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Natalia a demonstrat abilități, curaj și calități de o adevărată sportivă, după ce, paralel cu jobul de polițistă, a mers pas cu pas spre a se dezvolta în lumea sportului. Astfel, tânăra reușește să obțină rezultate remarcabile, făcându-și mândră breasla de polițiști, cât și întreaga țară.

De curând, Natalia Cipilencu a luptat pentru a învinge la Concursul Republican de Atletism, organizat sub egida Federației de Atletism din Republica Moldova. Cu multă forță și viteză, aceasta ne-a demonstrat încă o dată că merită toate laudele, câștigând locul I și medalia de aur la competiția municipală de atletism, la proba de sărituri în lungime.

„La această etapă m-am simțit simțit altfel decât la prima competiție, am simțit că am mai multă putere, mai multă dârzenie. Urmează sa mă impun mai mult pentru ceea ce urmează. Câte puțin încep să mă recuperez, pentru că, după o pauză, urmează campionatul Republicii”, a mărturisit sportiva pentru ZUGO.

Talentul tinerei polițiste de 27 de ani îi curge prin vene, el fiind transmis ca moștenire de la mama sa, fostă atletică. Tot ea a inspirat-o să iubească această latură a sportului, să-i placă antrenamentele și dorința de a învinge orice etapă, pentru ca să ajungă cât mai sus posibil.

„An de an am vrut să arăt ceea ce pot și să arăt că și țara noastră mică are sportivi profesioniști. Am obținut locul I, dar rezultatul oricum nu a fost cel mai reușit pentru mine, de aceea vreau să fiu mai insistentă și mai bună. Mulțumesc pentru această experiență și pentru cuvintele frumoase şi de apreciere”, a comunicat Natalia după ce a câștigat medalia de aur.

Deși este mereu ocupată, sportiva găsește măcar două ore pe zi, după ce termină orele de lucru, pentru a urma antrenamentele și pentru a munci la aptitudinile ei.

Menționăm că Natalia Cipilenco este multiplă campioană națională la ambele probe de atletism. Aceasta a participat la competiții internaționale, Jocurile Balcanice, precum și la primele Jocuri Olimpice Europene, obținând mereu locuri de frunte.

Inspiră-te de la ambiția Nataliei și luptă pentru visul tău, dar și pentru a fi un erou al acestei țări!

Foto: Natalia Cipilencu via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button