fbpx

„Era mereu dornică să ajute oamenii”. Mesajul emoționant al CNAMUP după ce doctorița de la Soroca a fost răpusă de coronavirus

Astăzi, încă o angajată medicală a decedat din cauza coronavirusului, în plină pandemie. Este vorba despre Ludmila Caraion, doctoriță la Soroca, născută în 1954. Un mesaj emoționant de condoleanțe și recunoștință a transmis Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pe 3 aprilie s-a stins din viață colega noastră Ludmila Caraion, care a activat la SAMU Soroca în calitate de medic de urgență. Doamna Ludmila a murit răpusă de noul tip de coronavirus COVID-19.

CNAMUP a pierdut un bun specialist, un medic de categorie superioară, o persoană activă și plină de viață. Ludmila Caraion a activat în cadrul Serviciului de Urgență din anul 1981. Regretata lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați.

Doamna Ludmila a fost un exemplu demn de urmat, mereu era dornică să ajute oamenii. Aducem profunde condoleanțe familiei. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este scris într-un mesaj pe Facebook.

Actualmente, în Moldova au fost înregistrate opt decese din cauza virusului COVID-19, din cele 591 de cazuri confirmate. Din acest total, două persoane care au murit sunt angajate medicale.

Articole asemănătoare

Back to top button