fbpx

Elon Musk a fost detronat în topul celor mai bogați oameni de pe planetă

Elon Musk nu mai este cel mai bogat om din lume, după ce prețul acțiunilor Tesla s-a prăbușit, scrie BBC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Forbes și Bloomberg, Musk a fost detronat de Bernard Arnault, CEO-ul grupului LVMH, care deţine numeroase branduri de lux, inclusiv Luis Vuitton, transmite Digi24.

Potrivit Forbes, averea lui Musk valorează în prezent aproximativ 178 de miliarde de dolari, pe când Bernard Arnault deține 188 de miliarde de dolari.

Elon Musk a ocupat primul loc în lista Forbes dedicată celor mai bogaţi oameni din lume începând din septembrie 2021, după ce a preluat acest titlu de la fondatorul grupului Amazon, Jeff Bezos.

Elon Musk este și noul proprietar Twitter, platformă pe care a cumpărat-o cu 44 miliarde de dolari în luna octombrie. CEO-ul reţelei a fost vizat de numeroase critici după ce a iniţiat concedieri masive, reactivări ale conturilor deţinute de personalităţi controversate, inclusiv a contului fostului preşedinte Donald Trump, şi anularea politicii în privinţa dezinformărilor legate de COVID-19.

Pe lângă Tesla şi Twitter, Elon Musk conduce şi compania spaţială SpaceX, precum şi Neuralink, un start-up care dezvoltă o interfaţă creier-maşină foarte performantă, care conectează creierul uman la computere.

Articole asemănătoare

Back to top button