fbpx

După Viorel Morari, și șeful interimar al PCCOCS, Dorin Compan, a fost suspendat din funcție pe perioada controalelor

După suspendarea din funcție a procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, și șeful interimar al Procuraturii pentru Combarea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Dorin Compan, a fost suspendat din funcție în legătură cu efectuarea controlului în cadrul instituției pe care acesta o conduce.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dorin Compan a declarat pentru Ziarul de Gardă că este suspendat din funcție pentru o perioadă determinată, până la finalizarea controlului, timp în care va activa în cadrul Procuraturii Anticorupție.

„Este o decizie a Procuraturii Generale. Nu cunosc motivele. Se va verifica activitatea procurorilor, dar și a PCCOCS în general, pentru că din 2016 până în prezent, efectivul procuraturii a fost modificat”, a declarat șeful PCCOCS pentru sursa citată.

Amintim că, astăzi, Procuratura Generală a anunțat că două grupuri de procurori special desemnați vor efectua un control complex al activității procuraturilor specializate – PA și PCCOCS. O dispoziție în acest sens a semnată de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Articole asemănătoare

Back to top button