fbpx

După sport și economie, Vlad Plahotniuc promite investiții și în agricultură: Vom continua până când Moldova va atinge potențialul uriaș pe care ȋl are

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, își continuă campania electorală și, recent, a discutat cu oamenii din satele Marinici, Șișcani și Bolțun, cărora le-a promis continuarea investițiilor în agricultură.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ȋn discuțiile noastre, o atenție sporită am acordat-o agriculturii. Sunt fermieri harnici aici, la fel ca ȋn toate satele Moldovei și cu toții au nevoie de sprijinul statului pentru a se dezvolta. Noi deja am venit cu multe măsuri ȋn domeniu – subvenții cu o valoare fără precedent, modernizarea legislației și suport pentru irigații.

Viziunea noastră este una clară – vom continua investițiile și reformele ȋn acest sector până ce țara noastră va atinge potențialul uriaș pe care ȋl are”, a scris democratul pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Vlad Plahotniuc a promis că va continua să se implice în dezvoltarea sportului în Republica Moldova, dar și va implementa, alături de guvernarea democrată, reforme ce ar facilita activitatea agenților economici.

Articole asemănătoare

Back to top button