fbpx

După întâlnirea cu Dodon, deputații socialiști propun ca acesta să revină la conducerea PSRM

După întâlnirea cu Igor Dodon, deputații socialiști propun ca politicianul să revină la conducerea PSRM. Conform unui comunicat emis de partid, parlamentarii și-au anunțat susținerea pentru Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, aceștia au discutat posibile scenarii politice ulterioare. Deputații au fost de acord cu Igor Dodon că „este necesar de evitat o posibilă criză politică, care ar provoca după sine aprofundarea crizei economice și un colaps social”.

La rândul său, Dodon a informat deputații socialiști că, în următoarele zile, va iniția discuții și cu deputații din alte grupuri parlamentare, pentru a identifica o nouă majoritate, „gata să asigure stabilitatea în țară”.

Referindu-se la revenirea lui Dodon la șefia partidului, PSRM comunică despre faptul că acesta își va relua activitatea în cadrul organizației politice în conformitate cu prevederile statutare ale formațiunii.

Precizăm că, în această dimineață, Igor Dodon a anunțat că va iniția, împreună cu Ion Chicu și Zinaida Greceanîi, consultări cu fracțiunile parlamentare. În același timp, deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari a declarat Partidul Socialiștilor are nevoie de reformare și un nou lider, iar democrații au elaborat un plan anticriză și insistă pe numirea unui nou Guvern „al unității naționale”:

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button