fbpx

video | Dodon, Chicu și Greceanîi inițiază consultările cu fracțiunile parlamentare: „Sunt sigur că vom avea majoritate”

Președintele în exercițiu anunță că inițiază consultări cu fracțiunile parlamentare. Acesta se declară încrezător că va exista majoritate parlamentară și că Executivul va rămâne funcțional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primii care vor purta discuții du Dodon sun socialiștii. Ulterior, acesta urmează să aibă întrevederi cu democrații, apoi cu Platforma DA și PAS, dar și cu alte grupuri parlamentare.

„Vrem să înțelegem care sunt viziunile. Avem legi importante care trebuie votate. Trebuie să evităm o criză politică gravă. Dacă mai intrăm în criză politică, pe fundalul la tot, în criză politică, situația va fi dificilă”, a declarat președintele în exercițiu.

Dodon a precizat că la discuții vor participa Zinaida Greceanîi și Ion Chicu. În același timp, acesta a menționat că rămâne președinte cu drepturi constituționale până pe 24 decembrie.

Precizăm că, preliminar, Maia Sandu l-a învins pe Dodon la prezidențiale cu peste 57% dintre voturi. Liderul neformal al socialiștilor, însă, declară că ar fi existat fraude și intenționează să conteste rezultatul scrutinului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button