fbpx

Două fetițe de la sudul țării, agresate sexual de tatăl vitreg. Câți ani va petrece bărbatul după gratii?

Două surori de 11 și respectiv 12 ani au fost abuzate sexual de tatăl vitreg. Totul s-a întâmplat în perioada 2017-1028, cât mama fetițelor se afla la muncă în străinătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copilele au rămas în grija bărbatului, iar timp de un an, individul de 27 de ani, le-ar fi agresat sexual. Adevărul a ieșit la iveală la începutul anului 2020, în timpul unui conflict în familie, atunci când inculpatul a încercat să o bată pe mama fetelor.

Implicarea promptă a organului de urmărire penală, a Procuraturii și a Serviciului de asistență psiho-pedagogică din raion a permis acumularea probatoriului necesar pentru stabilirea circumstanțelor cazului. Victimelor le-a fost oferită consiliere psihologică în vederea reabilitării, iar potrivit concluziilor specialiștilor psihologi, minorele reușind să depășească criza, frica față de agresor fiind diminuată după plasare acestuia în arest.

Vina bărbatului a fost demonstrată pe două capete de acuzare: viol și acțiuni violente, care au caracter sexual. Acesta a fost condamnat la 18 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button