fbpx

Donald Trump, implicat într-un nou scandal sexual. Iubita unui prieten îl acuză că ar fi agresat-o

Donald Trump este acuzat din nou că ar fi abuzat sexual o femeie. De această dată declarațiile au fost făcute de actrița și modelul Amy Dorris.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-ar fi întâmplat în 1997, când cei doi au fost prezenți la US Open. Actualul lider de la casa albă era însoțit atunci de fosta lui consoartă, transmite The Guardian. Marla Maples, iar Dorris era iubita omului de afaceri Jason Binn, despre care Trump spunea că este cel mai bun prieten al lui.

Femeia afirmă că miliardarul ar fi intrat după ea în toaletă, ar fi sărutat-o cu forța și ar fi pipăit-o. „Mâinile lui erau peste tot corpul meu, pe fund, pe sâni, pe spatele meu. Nu știu cum se spune când cineva își îndeasă limba, cu forța, pe gâtul cuiva. Dar am respins-o cu dinții. O împingeam. Și cred că i-am provocat ceva răni. M-am simțit violată”, a relatat femeia.

Consilierul liderului de la Casa Albă a comentat informațiile, menționând că sunt false și că publicația The Guardian va fi atacată în judecată pentru difuzarea lor. Totuși, există mai mult de 10 acuzații similare la adresa președintelui american.

Articole asemănătoare

Back to top button