fbpx

Doi copii de 10 luni au rămas orfani, după ce părinții lor s-au luptat să-i salveze de Hamas. Cuplul ar fi ucis 7 teroriști

Sute de israelieni au fost uciși de militanții Hamas care au intrat în țara lor sâmbătă, 7 octombrie. Printre victime se numără și Itay și Hadar Berdichevsky, în urma cărora au rămas doi bebeluși în vârstă de doar 10 luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia și bărbatul au murit eroic, luptându-se cu militanții Hamas, informează stirileprotv.ro.

Itay și Hadar Berdichevsky, ambii în vârstă de 30 de ani, au avut la dispoziție doar câteva secunde pentru a reacționa atunci când au realizat că un grup de teroriști palestinieni încearcă să le dărâme ușa de la intrare.

Îngroziți, cei doi și-au luat gemenii și i-au ascuns în buncărul casei lor. La scurt timp, teroriștii Hamas au dat buzna în locuință, a dezvăluit ambasadorul israelian în Columbia, Gali Dagan.

Itay și Hadar „s-au luptat cu curaj” cu atacatorii lor. Din câte se pare, cei doi, care activau ca ofițeri ai armatei israeliene, au reușit să elimine șapte dintre teroriști.

În cele din urmă, cuplul a fost ucis de luptătorii Hamas veniți din Fâșia Gaza.

După ce teroriștii au plecat din zonă, cei doi bebeluși au rămas singuri peste 12 ore, a declarat Dagan. În cele din urmă, ei au fost găsiți și salvați de soldații israelieni.

Gali Dagan i-a numit „eroi” pe Itay și Hadar, care au făcut „tot ce au putut pentru a-și salva copiii”.

„Itay și Hadar au fost uciși cu brutalitate după ce s-au luptat curajos cu teroriștii. Binecuvântată fie memoria acestor eroi”, a scris, pe Twitter, Dagan.

Articole asemănătoare

Back to top button