fbpx

Dodon spune că va ruga Guvernul să redeschidă librăriile și magazinele de birotică: Am trei copii acasă și le mai aduc carnete ca să deseneze

Dodon spune că va ruga Guvernul să redeschidă librăriile și magazinele de birotică. Acesta a făcut declarația în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful statului a fost întrebat de o internaută de ce aceste entități comerciale nu se redeschid, menționându-se faptul că nu toți părinții au posibilitatea să le comande online copiilor cărți sau alte obiecte pentru a le ocupa timpul liber. La rândul său, președintele a menționat că este logic ce spune femeia și a promis că va discuta despre asta cu reprezentanții Executivului, pentru că și el le mai duce uneori copiilor carnete de la birou, să poată desena.

Precizăm că, potrivit dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale, toate entitățile comerciale, cu excepția celor care vând produse alimentare, farmaceutice, benzinăriilor dar și a băncilor, au fost închise în perioada stării de urgență. Ulterior, autoritățile au permis comerțul ambulant, activitatea magazinelor agricole, dar au făcut și alte excepții pentru unele puncte comerciale.

CITEȘTE ȘI:

video | Starea de urgență se încheie primăvara sau vara? Dodon: „Dacă se va finaliza pe 15 iunie…”

video | Starea de urgență se încheie primăvara sau vara? Dodon: „Dacă se va finaliza pe 15 iunie…”

Articole asemănătoare

Back to top button