fbpx

Dodon: „Nu sunt specialist în domeniul medical, dar deja am început să intru în detalii”

Igor Dodon susține că nu este specialist în domeniul medical, dar a început să înțeleagă unele detalii deja. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu oferit pentru postul de televiziune Prime.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce a fost întrebat despre prețul testelor și calitatea lor, lgor Dodon a încercat să explice diferența dintre analizele care se fac cu fiecare tip și să anunțe cât costă acestea. Înainte de asta, însă, șeful statului a precizat: „Eu nu sunt specialist de profesie medicală, dar deja am început să intru în detalii”.

Șeful statului a mai precizat, referindu-se la testele rapide, că „poți să fii infectat și în sânge să nu fie nimic”. Totodată, conform lui, acestea au „mai mult menire psihologică”. Ulterior, tot el a mai precizat încă o dată că „este aproape medic”.

Amintim că, anterior, Igor Dodon a fost criticat dur de către cetățeni după ce, mai întâi a declarat că virusul COVID-19 poate să treacă prin organismul omului și nici să nu observăm, la fel cum trece o gripă simplă, iar apoi a publicat o fotografie și a scris pe Facebook că și-a scos familia la plimbare.

CITEȘTE ȘI:

video | Dodon explică care este rolul său în lupta cu virusul COVID-19: „Sunt conducătorul care trebuie să suporte cetățenii la această etapă”

 

Articole asemănătoare

Back to top button