fbpx

Dodon nu exclude că va candida la șefia capitalei

Fostul Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu exclude posibilitatea de a candida din partea PSRM pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii „Prime Time” de la Prime TV, Dodon a declarat că unii colegi din PSRM i-au pus această întrebare și că se va gândi dacă este cazul să se implice sau nu în alegerile pentru primăria Chișinăului.

„Unii colegi îmi spunea să merg eu. Până acum nu luam în serios, dar acum mă gândesc să examinez și această opțiune. M-au pus pe gânduri. Ion Ceban să nu se sperie acuși. O să vedem. Eu nu zic nu, dar PSRM la sigur va avea un candidat pentru că băieții îs deștepți acolo.”, a a precizat fostul președinte.

De asemenea, a menționat că nu a părăsit politica, dar nu a putut fi activ în perioada în care a fost în arest la domiciliu timp de 6 luni, fiind limitat în comunicare.

„Eu 6 luni am stat în arest la domiciliu, e tot arest, nu am putut comunica. După ce am ieșit, am anunțat că merg în raioane și apoi voi anunța decizia mea. Am fost în 20 de raioane, am avut discuții. Decizia mea e că rămân în PSRM. După ce o să finalizăm cu dosarele, ne vom așeza cu colegii și vom decide formula de implicare a mea”, a menționat el.

Articole asemănătoare

Back to top button