fbpx

doc | Circulația rutieră din jurul clădirilor Parlamentului și Președinției va fi redeschisă pentru toți

Începând de vineri, 22 ianuarie, circulația pe strada Sfatul Țării va fi redeschisă pentru toți participanții la trafic. Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) și a Inspectoratul Național de Securitate Publică au o înaintat o solicitare în acest sens către autoritățile locale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit secretarului general al Preșidenției, Andrei Spînu, la începutul lunii ianuarie Președinția a făcut o solicitare către SPPS să reevalueze rostul închiderii circulației auto pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului (tronsonul dintre str. 31 august 1989 și str. Columna) și pe str. Maria Cebotari, în preajma clădirii Parlamentului.

„Trăim într-o țară liberă și cetățenii au dreptul să meargă fără a le fi îngrădită circulația din motive neclare. Drumurile nu sunt bunul unor oameni, ci aparțin tuturor cetățenilor. Străzi blocate ani la rând pentru confortul unor politicieni se deschid pentru cetățeni.

La începutul lunii ianuarie Președinția a făcut o solicitare către SPPS să reevalueze rostul închiderii circulației auto pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului (tronsonul dintre str. 31 august 1989 și str. Columna) și pe str. Maria Cebotari, în preajma clădirii Parlamentului.

În urma acesteia, SPPS a solicitat autorităților publice locale să redeschidă aceste străzi pentru circulația auto. Salut decizia anunțată public a autorităților publice locale de a redeschide aceste segmente de circulație, care anterior erau blocate.

De azi indicatoarele au fost schimbate, iar circulația pe Sfatul Țării a fost redeschisă. În curând va fi deschisă pentru automobile și str. Maria Cebotari, între str. 31 august și bd. Ștefan cel Mare“, susține Andrei Spînu, secretarul general al Preșidenției.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button