fbpx

doc | Au muncit, iar acum „culeg” roadele! Lista absolvenților care vor obține nota 10 la examene, datorită rezultatelor de la olimpiade

Anul acesta, 25 de elevi ai clasei a XII-a și 19 elevi absolvenți ai treptei gimnaziale vor obține, în baza rezultatelor de la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale, nota 10 din oficiu la probele de examen din cadrul examenelor naționale de absolvire a programelor de studii în învățământul general.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În baza rezultatelor menționate, cumulativ cu examenele de certificare a competențelor lingvistice în limbi străine, doi elevi vor obține trei note de 10 din oficiu, iar 15 elevi vor obține două note de 10 din oficiu la probele de examen din cadrul examenului național de bacalaureat.

Totodată, în baza rezultatelor obținute la olimpiadele republicane și/sau internaționale/regionale, 19 elevi absolvenți ai clasei a IX-a vor obține nota 10 din oficiu la una dintre probele de examen: Matematică (opt elevi), Istoria românilor și universală (șase elevi) și Limba și literatura rusă (cinci elevi).

Articole asemănătoare

Back to top button