fbpx

doc | Alți câțiva primari și consilieri de la nord pleacă din PDM și aderă la Partidul ȘOR

Continuă plecările din PDM. Încă un grup format din trei primari și aleși locali din raioanele Drochia, Briceni și Fălești a anunțat astăzi despre decizia de a părăsi Partidul Democrat din Moldova și de a adera la Partidul Politic ȘOR.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În declarația primarului satului Obreja Veche din raionul Fălești, Zinaida Mocanu, dar și a celor patru consilieri locali, se arată că PDM nu mai poate garanta realizarea inițiativelor promise cetățenilor în campaniile electorale și că, în acest moment, singurul partid capabil să-și îndeplinească programul electoral este Partidul ȘOR.

Și primarul satului Șirăuți din raionul Briceni, Vitalie Carlaşuc, declară că echipa Partidului ȘOR a demonstrat că este în stare să implementeze programe economice și sociale în beneficiul cetățenilor.

Primarul satului Miciurin din raionul Drochia, Anatolie Nicu, acuză PD că „a devenit o anexă a PSRM” și că opiniile membrilor de rând sunt neglijate: „Partidul ȘOR este singura formațiune în stare să schimbe lucrurile în țară”.

Semnatarii declarațiilor susțin că în luarea deciziilor s-au condus strict de interesele cetățenilor. Amintim că, ieri, un grup de primari și aleși locali din raioanele Soroca, Strășeni și Briceni, la fel, și-au anunțat plecarea din PD și aderarea la Partidul ȘOR. Tot ieri, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, foști deputați ai PD, au anunțat că aderă la fracțiunea Partidului ȘOR.

Articole asemănătoare

Back to top button